Over

Door-Concept

Beste sitebezoeker & interieur lover,
 
Door-Concept stalen deuren is door mij Michelle ontwikkeld en opgericht in 2017 vanuit mijn passie voor interieur en ondernemen.
 
Door mijn vaders bedrijf in hekwerk heb ik kennis kunnen maken met metaal. Mijn vaders 30-jarige ervaring, kennis en netwerk heb ik kunnen raadplegen in de oprichting van Door-Concept. Je zou kunnen zeggen dat metaal en het ondernemen mij in het bloed zit.
 
In de afgelopen jaren zijn stalen deuren steeds populairder geworden, en dat is niet voor niets! Stalen handgemaakte deuren bieden een luxe uitstraling voor elk interieur. Door-Concept is een bedrijf dat focust op het op maat leveren van stalen deuren, en rekening houdt met persoonlijke voorkeuren. Omdat er veel komt kijken bij het produceren en het plaatsen van uw nieuwe stalen deur, probeer ik alles zo persoonlijk mogelijk te maken. Of het nu gaat om het delen van persoonlijk inspiratie advies, of om het inmeten en uitwerken van de deuren, dit pak ik allemaal met precisie op.
 
De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en hier ben ik, samen met mijn team erg trots op! Samen met team Door-Concept streef ik ernaar om een perfecte deur naar wens te maken en te plaatsen. Wij bieden een persoonlijke, en eerlijke service.
 
Interesse in een nieuwe stalen eyecatcher voor in uw huis? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Werkwijzen :
 
Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt Bij Door-Concept kunt u deze binnen 5 werkdagen verwachten. Wij proberen een passende offerte te maken aan de hand van uw wensen. Bij interesse maken wij een afspraak om de deur bij u thuis in te meten en deze helemaal naar uw wens samen te stellen. We kijken hier dan samen naar de verschillende mogelijkheden. Zoals de handgrepen, kleur, vakverdeling en draairichting.
 
Na het inmeten ontvang u van ons een factuur met een aanbetaling van 50%. Wanneer wij deze aanbetaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met uw order. Er word een tekening op maat gemaakt. Hierna gaat de deur in productie. Team Door-Concept zaagt het metaal op maat en last de deur in elkaar. Daarna word de deur gepolijst voor een mooie afwerking.
 
Wanneer de deur gemaakt is gaat deze naar de coater waar deze wordt gestraald en er een twee laags poedercoating overheen gaat. Wanneer wij de deur weer ophalen bij de coater word deze gecontroleerd. Als de deur helemaal naar mijn zin is maak ik een afspraak met u om de stalen deur te plaatsen.
 
Onze deuren zijn voorzien van :
– Handgrepen
– Twee laags poedercoating
– Helder veiligheidsglas
– Glaskaders
– Magneten (scharnierdeuren)